tiistai 12. maaliskuuta 2013

Paapan matkassa - blogin tarina

Kaakkomäen Kouji ystävien kesken Jekku tai Paapa aloittaa tänä vuonna Suomen näyttelykehien valloituksen osa II kypsässä 10 vuoden iässä. Viimeiset neljä vuotta olemme kiertäneet pääasiassa Baltian koiranäyttelyitä johtuen Suomen Kennelliiton antidoping-säännöistä. Vuonna 2013 käväisemme muutamassa ulkomaan näyttelyssä, mutta pääasiallisesti keskitymme näyttelemään Suomessa. Tässä blogissa pääsette seuraamaan miten Jekku sopeutuu suomalaisiin näyttelykehiin ja kuinka valloitussuunnitelmien käykään..

Miten tähän päädyttiin?

Jekku alkoi näyttää aikuiselta akitalta noin neljä-viisi vuotiaana. Suomen muotovalion arvon Jekku saavutti 2005 ja seuraavana vuonna käväisimme ensimmäisen kerran Eesti Voittajassa. Kansainvälisen muotovalion arvoon oikeuttavat cacibit olivat kasassa sitä seuraavana vuonna ja C.I.B -titteli on Jekulle myönnetty 26.7.2007. Vuonna 2008 Jekulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta pitkien iho-ongelmien tutkimisen päätteeksi. Diagnoosi oli helpotus ennen kaikkea, pelkona oli luonnollisesti SA - negatiivisista biopsioista huolimatta. Suomen näyttelyt oli näin poissuljettu, joten keskityimme valloittamaan maailmaa!

Tästä se lähtee!

Viime marraskuussa Paapanen täytti 10 vuotta ja SKL muutti antidoping-sääntönsä. Poikkeuslupa kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastavan koiran osallistumiselle koiratapahtumiin haettiin välittömästi vuoden 2013 vaihduttua. Nyt Paapanen on siirretty EJ-rekisteriin ja Suomen näyttelykehien valloitus
osa II voi alkaa!

1 kommentti: